Prejsť na hlavný obsah

Tvoj dokonalý sprievodca
Ako si vybrať správnu košeľu

Tvoj dokonalý sprievodca Ako si vybrať správnu košeľu
Ako si vybrať správnu košeľu72

Dokonalý dress code

Ako sa hovorí, obliekaj sa podľa toho, akú prácu chceš získať. Správna košeľa ti s tým dokonale pomôže. Najskôr treba povedať, že absolútne kľúčový je strih. Slim fit, klasický alebo pohodlný? Ďalej mysli na materiál. Kvalitné materiály napríklad v podobe bavlny ti zaručia priedušnosť aj pohodlie. Čo sa týka farby, biela varianta je nadčasová klasika, ktorá sa hodí ku každému obleku, ale chybu neurobíš, ani keď sa rozhodneš pre jemné odtiene modrej, zelenej alebo ružovej. Všetky tieto aspekty hrajú dôležitú úlohu pri vytváraní tvojej zbierky košelí. Preskúmaj nášho sprievodcu, s ktorým vybratie tej správnej košele nebude žiaden problém.

Úzky strih

Košeľa úzkeho strihu so zúženým pásom a priliehavým strihom je určená pre moderných mužov, ktorí preferujú výrazný vzhľad. Bez námahy podčiarkne tvoju postavu a zároveň ti zaistí neobmedzený pohyb. Táto košeľa sa ľahko vrství pod svetre, saká alebo blejzre. Či už sa chystáš na dôležité stretnutie, alebo spoločenskú udalosť, tento model je vhodný najmä pre tých, ktorí dávajú prednosť elegancii.

null -
Tvoj dokonalý sprievodca Ako si vybrať správnu košeľu

Klasický strih

Košeľa v klasickom strihu má čistý a pohodlný strih, takže je univerzálnou voľbou pre každodenné nosenie. Jej klasická silueta padne okolo hrudníka a pása – nie je ani príliš tesná, ani príliš voľná. Vďaka nadčasovému a uhladenému vzhľadu sa dá ľahko obliecť na každú príležitosť. Navyše dobre sedí mužom všetkých tvarov a veľkostí postavy.

OLYMP null -