Prejsť na hlavný obsah

Objav svoj typ postavy

Transformuj svoj štýl
Podčiarkni svoju jedinečnosť
Každý je krásny taký, aký je – nezáleží na veku, tvare alebo veľkosti. Úlohu nehrá ani tvoja výška, krivky alebo drobná postava, tvar jablka, hrušky, obráteného trojuholníka, obdĺžnika, presýpacích hodín alebo ich kombinácia. Tvoje telo je jedinečné a tvoj štýl tiež.

Tento sprievodca ti pomôže objaviť tvoj typ postavy a prezradí ti niekoľko praktických módnych tipov, ktoré podčiarknu tvoju krásu.
Ideme na to?
Je tvoja postava vysoká, drobná, alebo s plnšími krivkami?
Oblečenie by malo dokonale padnúť tebe, nie ty jemu. Preto si vyberaj z kúskov vyrobených na mieru pre vyššie, drobnejšie alebo postavy s krivkami, nech nemáš problém s príliš krátkymi rukávmi, alebo nech nemusíš s nohavicami ku krajčírovi. Náš sprievodca je tu preto, aby ti pomohol pri preskúmavaní širokej ponuky produktov, ktoré sú vyrobené špeciálne na zvýraznenie tvojho vzhľadu.
Vysoká postava Si vyššia ako 175 cm? Objav módnu inšpiráciu, ktorú sme vytvorili pre vyššie ženy, ktorá ti pomôže vyjadriť tvoj unikátny štýl.
Drobná postava Máš menej ako 165 cm? Objav našich vybraných sprievodcov módnou inšpiráciou pre drobné ženy a nájdite svoje nové obľúbené kúsky.
Postava s krivkami Máš plnšie boky a prsia? Objav módnu inšpiráciu, ktorú sme vytvorili pre ženy s plnšími krivkami, a objav kúsky, ktoré obopnú tvoju nádhernú postavu.
Aký je tvar tvojej postavy?
Tvar tvojej siluety nemá nič spoločné s veľkosťou oblečenia, ale skôr popisuje proporcie tvojho tela. Najčastejšími tvarmi sú jablko, hruška, obdĺžnik, presýpacie hodiny a tvar obráteného trojuholníka. Zisti, aký tvar má tvoja postava a objav kúsky, ktoré budú nádherne lichotiť tvojej figúre.
Postava v tvare hrušky Časť tvojej postavy v oblasti bokov je najširšia a tvoja horná časť je útlejšia.
Obrátený trojuholník Horná časť tvojho tela je plnšia a ramená máš širšie ako boky a nohy.
Postava v tvare jablka Tvoje ramená sú širšie ako tvoje boky, stredná časť tvojho tela je zaoblená a tvoj pás nie je príliš výrazný.
Postava v tvare presýpacích hodín Tvoja postava vyniká krivkami s užším pásom a približne rovnakou šírkou bokov a poprsia.
Postava v tvare obdĺžnika Pokiaľ je tvoja postava rovnejšieho tvaru a tvoje boky sú približne rovnako široké ako tvoj pás, tvoja postava zodpovedá tvaru obdĺžnika.
Typ svojej postavy už poznáš. Čo teraz?
Vybrali sme tie najlepšie strihy pre každý typ postavy, a tak môžeš nájsť to pravé, čo vystihuje tvoj unikátny štýl. Či už hľadáš nové obľúbené džínsy, alebo očarujúce šaty, preskúmaj našich inšpiratívnych módnych sprievodcov a nájdi kúsky presne pre seba.
Najlepšie džínsy pre teba
Najlepšie nohavice pre teba
Najlepšie šaty pre teba
Najlepšie topy pre teba
Najlepšie blúzky pre teba
Najlepšie vrchné kúsky pre teba